Musthave:cozy baby nest!

Onze jongsten zijn inmiddels allebei negen maanden oud,  dus helaas  kwam de kennismaking met het cozy baby nest van Done By Deer voor ons iets te laat.. Maar wat hadden wij er graag eentje gehad tijdens de eerste maanden!

Het is een heerlijk klein nestje wat jouw baby het veilige en geborgen gevoel geeft zoals in de buik. Perfect om in bed veilig tussen je in te leggen wanneer je kleintje lekker dicht bij je wil zijn (en andersom), om ze te laten wennen in hun eigen wiegje en ledikant of wanneer ze lekker beneden in de box een slaapje doen.

Wat ons betreft is hij ook ideaal om mee te nemen naar een avondje bij vrienden, een weekendje weg of naar de oppas.  Het cozy baby nest kun je namelijk neerleggen waar je wilt en zorgt er dus voor dat je overal een vertrouwd en veilig slaapplekje voor je baby kunt creëren. Daarbij is hij onderweg ook prima te gebruiken als verschoningskussen!

Het cozy baby nest is te gebruiken van de allereerste dag tot ongeveer 4 -6 maanden. Maar dit ligt natuurlijk ook aan de grootte van je kindje.  Onze kleintjes hadden er zeker een half jaar lekker in kunnen liggen! Het is gemaakt van mooi, zacht en duurzaam materiaal en in een geweldig design; een combinatie waar wij erg blij van worden.

Wij weten in ieder geval wat er bij ons zelf hoog op het verlanglijstje staat (mocht er nog een kleintje bijkomen.. )!

Natuurlijk is het cosy baby nest ook verkrijgbaar in de webshop van Mink & Moon.

Nu tijdelijk met 5% korting met de code ‘blogcosynest’. Let’s get cosy!

hartje mint

Marjolein & Daphne

 

Een reactie op “Musthave:cozy baby nest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s