Musthave: swaddles van Modern Burlap

 

Een paar jaar geleden hadden we nog nooit gehoord van swaddles, maar inmiddels zijn deze hydrofiele doeken niet meer weg te denken uit onze kasten! We zijn fan! En dan in het bijzonder van het grote formaat (120 x 120 cm) en de vele manieren waarop ze te gebruiken zijn:  als schaduw- of doezeldoek over de kinderwagen tijdens een wandeling in de zon, als picknick- of speelkleed op de grond en om de kindjes af te drogen wanneer ze lekker uit bad komen. Vervolgens brengen we ze dan lekker omwikkeld naar hun kamertje om aan te kleden.

IMG_7999  13129300_609341689220354_1448309383_n

Toen we voor het eerst in aanraking kwamen met de swaddles van Modern Burlap vielen we als een blok voor de mooie prints! Want zeg nou zelf; die zijn toch fantastisch?

12514076_1055723454495357_3445794014412709872_o

Toen we zwanger waren van onze kleintjes waren we het er dan ook al snel over eens dat we er ook aan paar wilden hebben. Eenmaal in gebruik werden we alleen maar nog enthousiaster! Met het 100% organische katoen bleken de doeken ook nog eens super absorberend, luchtdoorlatend en licht van gewicht te zijn. Toen bleek dat Mink als baby last had van reflux, en daardoor erg onrustig was in zijn wiegje, is hij vaak ingebakerd met een swaddle. Zo kreeg hij de rust om heerlijk in te slapen. Hij werd er helemaal kalm en ontspannen door. 

Later gingen  de swaddles overal mee naar toe en werden uit de tassen gehaald wanneer we de kindjes moesten voeden (niet iedereen is gediend van twee voedende moeders in een koffietentje), verschonen of ze kwamen van pas als lakentje op warme dagen.

Nog steeds gaat er geen dag voorbij dat we de swaddles niet gebruiken. Wat ons betreft onmisbaar in iedere babykamer en verzorgingstas! En natuurlijk te verkrijgen bij ons in de webshop in verschillende te gekke prints. Waar ga jij voor? De stippen, cactussen of pijltjes?

hartje mint

Marjolein & Daphne

 

Photocredits: @ modernburlap @littlehipstar @orangemayonaise 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s